سه‌شنبه ۲۵ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
در نشست انجمن کتابخانه های عمومی استان بوشهر مطرح شد:
فکرشهر: وی اظهار کرد: پیشنهاد می شود بمنظور نهادینه سازی فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در هفته کتاب، مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران در این هفته برای عضویت در کتابخانه های...
کد خبر: ۷۲۹۷
چهارشنبه ۲۱ آبان ۱۳۹۳ - ۰۲:۰۴

فکرشهر: استاندار بوشهر گفت: باتوجه به گرایش جوانان به استفاده از فضای مجازی، توسعه کتابخانه های مجازی بمنظور ترویج فرهنگ کتابخوانی بجد پیگیری شود.

به گزارش فکرشهر، مصطفی سالاری در نشست انجمن کتابخانه های عمومی استان بوشهر افزود: توسعه فضاهای زیرساختی و فیزیکی در بحث کتابخانه ها بسیار خوب است و باید با اولویت در دستور کار قرار گیرد اما نباید صرفا روی کتابخانه های سنتی تمرکز کنیم.

وی اضافه کرد: توسعه کتابخانه های مجازی علاوه بر کاهش هزینه ها، بسیاری از خلاها را در زمینه کتابخوانی رفع کرده و زمینه ارائه خدمات گسترده تر را بویژه برای نسل جوان فراهم می کند.

سالاری با اشاره به نبود کتابخانه مرکزی در استان گفت: قادر به تامین زمین مورد نیاز برای ایجاد کتابخانه هستیم و باید راهکاری برای تامین هزینه های ساخت فضا نیز پیدا کنیم و منتظر تامین اعتبار از منابع ملی نباشیم که زمان را از دست بدهیم.

وی تاکید کرد: این فضا برای بخش اداری نیست و فقط استفاده علمی و کتابخانه ای شود.

استاندار بوشهر با تقدیر از تلاش خادمان و فعالان عرصه کتابخوانی گفت: خادمان و فعالان عرصه کتابخوانی براساس معیارهای مشخص شده ارزیابی و معرفی شوند و آمادگی تشویق آنان را داریم.

مدیرکل کتابخانه های عمومی استان بوشهر نیز در این نشست گفت: از مجموع 62 کتابخانه موجود در استان بوشهر چهار کتابخانه تخریبی است که برای بازسازی این کتابخانه ها به 25 میلیارد ریال اعتبار نیاز داریم و همچنین هشت میلیارد ریال برای تعمیر و توسعه 15 کتابخانه روستایی و 20 کتابخانه شهری نیاز است.

علی هاشمی تصریح کرد: براساس سند تعریف شده برای افق 1404 باید به ازای هر 100 نفر در کشور هشت متر مربع فضای مطالعه وجود داشته باشد این در حالی است که از 80 هزار متر مربع فضای مورد نیاز برای جمعیت بیش از یک میلیون نفری استان بوشهر هم اکنون فقط 20 هزار متر مربع در اختیار داریم.

هاشمی اضافه کرد: طبق این سند برای هر فرد باید چهار جلد کتاب در نظر گرفته شود و از چهار میلیون کتاب مورد نیاز برای جمعیت استان در حال حاضر 700 هزار جلد داریم یعنی برای هر نفر کمتر از یک جلد کتاب وجود دارد این در حالی است که استان های دیگر در این زمینه از وضعیت بهتری نسبت به استان بوشهر برخوردار هستند.

وی با اشاره به کمک 20 میلیارد ریالی استاندار برای تکمیل، تعمیر و تجهیز کتابخانه های استان اظهار کرد: 12 اداره کل استان کتابخانه مشارکتی دارند که از این فضاها می شود استفاده خوبی در راستای توسعه فضای مطالعه در استان کرد.

هاشمی اظهار کرد: پیشنهاد می شود بمنظور نهادینه سازی فرهنگ کتابخوانی و مطالعه در هفته کتاب، مدیران دستگاه های اجرایی و فرمانداران در این هفته برای عضویت در کتابخانه های عمومی استان اقدام کنند.

 

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر