جمعه ۲۱ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
کد خبر: ۸۷۱۸۱
يکشنبه ۲۹ فروردين ۱۴۰۰ - ۰۹:۳۸

فکرشهر: توجه روزه‌داران به انواع گروه‌های غذایی قابل استفاده در وعده‌های افطار و سحر می‌تواند عملکرد سیستم ایمنی بدن را کنترل کند. در این اینفوگرافیک که بر اساس داده‌های دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت تهیه شده است، به گروه‌های مختلف مواد غذایی اشاره شده که باید تا حد امکان در سه وعده سحر، افطار و شام به میزان مناسبی مصرف شوند تا عملکرد طبیعی سیستم ایمنی بدن در ماه رمضان بویژه در شرایط کرونایی کنترل شود.

منبع داده‌ها: دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر