چهارشنبه ۱۹ ارديبهشت ۱۴۰۳
جستجو
آخرین اخبار استان بوشهر
مطالب بیشتر
فکرشهر: مجری نیروگاه اتمی بوشهر گفت: با توجه به اینکه قرارداد ساخت دو واحد نیروگاه هسته ای جدید در بوشهر با هیات روسی رو به اتمام است، عزم ما برای استفاده از ظرفیت و تولیدات شرکت های دانش بنیان داخلی و بومی این استان جدی است.
کد خبر: ۶۷۸۶
چهارشنبه ۳۰ مهر ۱۳۹۳ - ۰۲:۳۴

فکرشهر: مجری نیروگاه اتمی بوشهر گفت: با توجه به اینکه قرارداد ساخت دو واحد نیروگاه هسته ای جدید در بوشهر با هیات روسی رو به اتمام است، عزم ما برای استفاده از ظرفیت و تولیدات شرکت های دانش بنیان داخلی و بومی این استان جدی است.

به گزارش فکرشهر، روابط عمومی پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر روز چهارشنبه به نقل از محمود جعفری در نشست با مدیران این پارک و شرکت های دانش بینان بوشهر افزود: به توان و ظرفیت نخبگان جوان و صنعتگران کشور اعتماد کامل داریم و برای توسعه فازهای جدید نیروگاه بوشهر نیز به طورموکد ازهیات روسی خواسته ایم در انجام پروژه ها از توان داخل بویژه شرکتهای دانش بنیان بومی استفاده و بهره برداری کند.

وی اضافه کرد: در واحد اول نیروگاه بوشهر در مجموع به 60 هزارتن مواد کالا و تجهیزات نیاز داشتیم که تنها موفق شدیم 10 هزار تن آن را از توان داخل استفاده کنیم اما با توسعه دو واحد نیروگاهی دیگر که قراردادشان با هیات روسی رو به اتمام است، به 300 هزار تن کالا و تجهیزات و 13 هزار نفر اشتغال درهر دوره سال نیازمندیم که عزم ما برای استفاده از ظرفیت و تولیدات شرکتهای دانش بنیان جدی است.

جعفری با اشاره به ضمیمه O قرارداد با هیات روسیه مبنی بر الزام پیمانکاران روس به استفاده از آنچه در کشور تولید می شود بیان کرد: با توجه به کلاس کار نیروگاه اتمی و اهمیت آن محصولات و خدمات دانش بنیان باید دارای ایمنی و کیفیت بسیار بالا و توان رقابت با نوع خارجی را دارا باشند.

مجری طرح نیروگاه اتمی بوشهر اظهار کرد: با همکاری پارک علم و فناوری خلیج فارس و سایر دانشگاه های استان اولویت ما برای تامین کالا و خدمات در استان بوشهر و استفاده از ظرفیت های فناورانه بومی کشور است.

رییس پارک علم و فناوری خلیج فارس بوشهر دراین نشست با قدردانی از مجموعه نیروگاه اتمی بوشهر بخاطر همکاری با شرکت های دانش بنیان گفت: امروز دانشگاه و صنعت برای خودکفایی و ایجاد ارزش افزوده در کشور نیازمند یک نهاد ارتباط دهنده از جمله پارک های علم و فناوری و شرکت های دانش بنیان است.

مهدی محمدی افزود: شرکت های دانش بنیان به لحاظ ارزش افزوده بالایی که ایجاد می کنند، نقش ویژه ای در رشد کشور در زمینه های علمی، فناوری و نیز اقتصادی بر عهده دارند و از این نظر به عنوان یکی از بهترین مظاهر و موثرترین مولفه های اقتصاد مقاومتی به شمار می روند.

وی با بیان ضرورت شناخت نیازمندی های صنایع بویزه صنایع مستقر درمنطقه از قبیل نیروگاه اتمی بوشهر گفت: شرکت های دانش بنیان مستقر در پارک می توانند با بومی سازی خدمات و محصولات موردنیاز نقش اثرگذاری در خودکفایی و استقلال کشور بردارند.

در این نشست راهکارهای همکاری و ارائه خدمات شرکتها و واحد های فناور با مجموعه نیروگاه اتمی بررسی شد و شرکتهای دانش بنیان به ارائه توانمندی و حوزه های کاری خود برای ایجاد زمینه های همکاری با نیروگاه اتمی پرداختند.

همچنین در این نشست قرر شد با تشکیل کارگروهی مشترک میان پارک علم و فناوری خلیج فارس، مجری طرح نیروگاه اتمی و شرکت بهره بردار نیروگاه، سطح همکاری ها گسترده تر دنبال و پیگیری شود.

درپایان این نشست شرکت های دانش بنیان وواحد های فناور نوآوران هزاره دانش با طرح سیستم های لمسی اینتراکتیو ، فعال صنعت لیان با طرح سیستم های مدیریت پارکینگ، آرتا پروژه خلیج فارس با طرح سامانه ی مدیریتی بر پایه ی فناوری RFID، پایش اندازه گیری بوشهر با طرح قطعه ضد خوردگی الکترواستاتیکی (ECP) ، ارمغان صنعت سیراف با طرح خدمات در زمینه بازرسی فنب مولد بخار ، نوید آینده جنوب با طرح مونتاژ، طراحی و ساخت انواع دستگاه های صنعتی ، رعد بوشهر با طرح منابع برق بدون وقفه (UPS) ، لیان راگ با طرح مدل طراحی جوش صنعتی نوین ، نیرو ساحل با طرح سکسینر هوایی قابل قطع زیر بار و MOFتابلویی (تابلو فشار متوسط اندازه گیری روغنی)، صدر نشینان ساحل با طرح پمپ حرارتی زمین گرمایی ، قدرت آفتاب جنوب با طرح طراحی و اجرایی سیستم های خورشیدی و بهینه سازی مصرف انرژی به ارائه محصولات و خدمات دانش بنیان خود پرداختند. 

منبع:ایرنا

ارسال نظر
آخرین اخبار
مطالب بیشتر